Räntor

Att hitta ett lån som har en ränta som inte är allt för hög är självklart något som vi rekommenderar dig att göra. För att göra det så enkelt för dig som det bara är möjligt så har vi radat upp flera kreditgivare av SMS-lån och snabblån här på sajten. Alla dessa långivare håller en god ränta på de lån som de erbjuder, och är väletablerade företag som är mycket populära på nätet. För att se vilket företag som kan erbjuda ett lån med låg ränta, och efter dina önskemål så kan du välja den du anser är bäst för dig.

Höga & låga räntor

Det är ingen hemlighet att det har funnits de företag som erbjudit SMS-lån och snabblån med höga ränta. Dessa företag fanns i början av 2000-talet och tyvärr skapade ett dåligt rykte för SMS-lån. Detta är något som många andra seriösa företag kämpar för att motarbeta. Det finns de snabblån eller SMS-lån som faktiskt har mycket låg ränta, eller i vissa fall helt gratis lån. Sedan 2000-talet så har det kommit upp en del nya regler som reglerar räntor för kreditgivare. Det har även blivit mer vanligt att Finansinspektionen eller Konsumentverket går in och granskar olika låneföretag för att motverka att man använder sig av fula knep eller allt för höga räntor.

Du kan själv jämföra olika räntor på vår hemsida. Vi fungerar som en jämförelse mellan olika långivare, för att du ska få bäst koll på vilket lån som gynnar dig mest. Ta gärna hjälp av oss innan du väljer vilket lån på nätet som passar dig bäst.

Lån utan ränta

De finns de långivare eller kreditgivare online som väljer att ge dig lån utan ränta. Detta innebär att ditt lån är gratis, och du behöver varken betala extra i ränta eller andra dolda avgifter. Det är däremot viktigt att du känner till att dessa lån erbjuds till dig som vill låna en mindre summa pengar (mellan 500-6000 ungefär). Det är även vanligt att dessa gratis lån har en något mindre återbetalningstid. Det kan handla om att du får upp till 30 dagar att betala tillbaka ditt lån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *